Rejsedagbog, Afrejse Bohol - RejseUniverset

Afrejse Bohol

Denne rejsedagbog foregår i Filippinerne og er en del af rejsen 'Filippinerne'.

DagbogInfo

Visninger 2082 gange
Opdateret 2014-01-19 15:05:05
Dagbogsindlæg 2. ud af 3 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Filippinerne Tilføj kommentar
Næste dagbogsindlæg: 'Manila' Næste
Forrige dagbogsindlæg: ' Forrige
Filippinerne

RejseInfo

Afrejsedato 2014-01-05
Hjemkomstdato 2014-01-27
Profil Lanng
Læs rejsebeskrivelsen: 'Filippinerne' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Afrejse Bohol

17. januar

Blæst og lidt regn… Vi blev i hytten og hyggede os med spil, dagbog, læsning og lidt matematik. Til aften gik vi ned til et luksus resort ved vandet, og fik en rigtig god middag. Vi var der også i går, hvor vi også fik en lækker middagJ I morgen skal vi videre kl 8.30.

18. januar

 

Vi stod op og fik morgenmad, så vi var klar til dagens udfordringer – troede vi….. Vi blev hentet som planlagt, og sat af på havnen for at tage færgen videre. Efter langtidsventen i køen og fremme ved disken, får vi så at vide at færgen til øen Siquijor er aflyst pga vejret (der stormer lidt og man har udsendt varsling om en mindre tyfon). Okay, ingen transport og ingen sted at sove… Vi spørger om det er muligt at få internet, så vi kan finde ud af hvad vi gør. Dvs. om der går en anden båd, evt. et fly eller vi bare kan finde overnatnings mulighed. En lidt mærkelig situation at stå i, og vi får talt sammen med andre backpackere som er lige så desorienteret som os – drengene tager det roligt og sætter sig på rygsækkene lidt væk, og venter på at få besked om næste destinationJ.

Vi får at vide, at der er internet i indkøbscentret et stykke væk, men der afgår ikke fly fra øen, og andre færger er også indstillet (og vi tør ikke leje en privat båd med kaptajn pga bølgerne), der er overbooked på øen, igen pga vejret, så eneste mulighed for at komme væk fra øen, er med en båd tilbage til Cebu hvor vi kom fra. Eftersom vi ikke er de eneste der er ramt, og færgerne til Cebu er ved at være udsolgte, skyndte vi os at købe billetter til Cebu med SuperCat (en katemaran båd). Kl 11 var vi klar til afgang… (Men havde stadig ingen steder at sove i Cebu og byen skulle være overfyldt pga det årlige karneval)… Hold nu kæft en båd tur – der var enorme bølger, folk skreg og der blev uddelt bræk poser i stor stil. Der var tidspunkter hvor båden slet ikke rørte vandet, hvor vi bare fløj i luften og bragede ned i vandet. Andreas var skrækslagen, og lagde sig til at sove! (Ubegribelig hvordan han bare kunne det, især når han egentlig var så bange) Og for det ikke skal være løgn, så var der en passager som faldt om, og der blev anmodet om lægehjælp blandt de andre passagerer via højtaleren. Der var heldigvis 3 passagerer, som hurtigt kom til hjælp, og situationen kom under kontrol. Umiddelbart var det ikke noget alvorligt, og vedkommende gik også fra bord.

Endelig i land, og vi tog en hurtig beslutning om at tage i lufthavnen, for at tage et fly videre til Manila. Efter 2 timers ventetid i lufthavnen med uvisheden omkring booking af fly, kom vi endelig igennem køen og fik booked 4 flybilletter til Manila, med afgang kl 16.40, så vi gik direkte til indcheckning! Stadig uden overnatning gik vi om bord på flyet, og blev enige om at tage en taxi når vi landede, og køre ind til det område vi var i, da vi ankom den 4. januar. Området var godt og vi følte os lidt kendt der, og der var mange hoteller, så der måtte være en mulighed for en sengJ. Godt nede på jorden, efter en behagelig flyvetur fandt vi en taxi, og blev enige om en pris for at køre os til Makati området. Første hotel var optaget, andet hotel var også optaget, men så var der bid. Fint hotel lige overfor det store indkøbscenter. Der blev checked ind og vi gik over for at få aftensmad – det var ikke blevet til andet end lidt morgenmad og en halv sandwich i lufthavnen, så vi var ved at være lidt sultne. Da vi kom tilbage til hotellet tjekkede vi internettet og fandt 3 hoteller, som vi ville prøve at få et værelse på næste dag. Det hotel vi var ankommet til var ok, men stadig overfyldt af japanere, dårlig morgenmad og en lille pool på øverste etage (23. etage).

19. januar

Vi stod tidligt op for at få morgenmad, for herefter at går hen til de tre hoteller, inden vi skulle tjekke ud fra vores nuværende hotel. Vi fandt HOTELLET (Makati Shangri-La)J Et fem stjernet hotel, men hva’ fanden vi er jo på ferie. Vi har aldrig set noget lignende, det skulle prøves. Bevæbnende vagt, bombehunde, store biler (mercedes, porsche osv) personale til at gøre alt (f.eks. lagde de håndklæderne på solsengene inden vi lagde os) og alt var bare overdimensioneret. Vi fik et deluxe værelse med adgang til loungen og kæmpe morgenbuffet – dog kun for en natJ Alt for dyrt. Hold nu kæft en standard, der var alt på værelset, endda mere end vi havde brug for. Og badeværelset var lækkert og vi fik det bedste bad i 2 måneder. Varmt vand, en ordentlig stråle og bruseren sad i en normal højde… Vi nød det, og levede som konger for en dagJ

Vi brugte dagen ved poolen, hvor vi efter 10 dage, endelig fik solen at se igenJ I morgen prøver vi at tage til Manila Bugten og evt. finde et godt hotel med en god pool…Og lidt billigere.

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk