Rejsedagbog, Nu i Hanoi, Vietnam ! - RejseUniverset

Nu i Hanoi, Vietnam !

Denne rejsedagbog foregår i Vietnam og er en del af rejsen 'Vietnam med Rygsæk, Mette'.

DagbogInfo

Visninger 1785 gange
Opdateret 2004-07-12 22:35:54
Dagbogsindlæg 3. ud af 7 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Vietnam med Rygsæk, Mette Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (1 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'I Sapa's flotte natur' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Bankok og fødselsdage :-) Forrige
Vietnam

RejseInfo

Afrejsedato 2004-07-06
Hjemkomstdato 2004-07-27
Profil Mette
Læs rejsebeskrivelsen: 'Vietnam med Rygsæk, Mette' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Nu i Hanoi, Vietnam !

Hej alle sammen !

Det er utroligt at sidde kl 19 på en internet cafe og kigge ud på de vietnametiske gader, samtidig med at vi kan nyde de ca. 33 grader.

Hanoi (som vi fløj til efter Bangkok) har været en hel ny oplevelse. Hanoi er en stor by og den anden største i Vietnam. på gaderne er der næsten ingen biler... men de har alle sammen en scooter, som de hele tiden kører rundt og dytter på. Det lyder faktisk som Nørrebrogade når alle motorcyklerne sidst i marts måned, sætter i gang for at åbne Bakken !

Alle folker er utrolig venlige - meget mere end de er i Bangkok.

Vi har vaeret rundt og se mange seværdigheder i Hanoi. I går tog vi f.eks. til "Parfume Pagoda", som er et tempel der ligger oppe i bjergene. Vi er også blevet kørt i bil til en flod, som er meget fredfyldt og smukt - hvor vi blev sejlet ned af floden i en lille robåd, til et bjerg.

Her begyndte vandreturen / opstigningen Det var en smuk tur og lidt hård i den varme. Men turen var bestemt alle kræfterne værd. (lige som turen på sommerferien sidste år med Annette og Erik).

I dag har vi taget det med ro... og gået rundt i Hanoi hvor vi bl.a. fik købt noget toj. Faktisk har jeg allerede købt sko (i min størrelse - jubii !), nattøj og et pænt sæt tøj. Det er så billigt her, og skostørrelserne er så små at mine fødder næsten er for store - utroligt !!!

I aften skal vi med nattog til Sapa, det ligger ude på landet, hvor der lever et helt andet folk. Området skulle være utroligt smukt. (det skal jeg nok skrive mere om senere)

Efter Sapa tager vi til Halon Bay, hvor vi skal sejle langs kysten og overnatte på en smuk tropisk ø! Det siges at den er blandt de flotteste steder i verden, og det glæder jeg mig rigtig meget til at se :-)

I Halon Bay er der mulighed for at bade, dykke (og Henning nu bliver du helt misundelig) og ro kajak ind i nogle flotte grotter under bjergene - som kun kan nås fra søsiden !

Jeg fotograferer som en gal, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme hjem og vise alle de flotte billeder til jer alle sammen.

Til sidst vil jeg ønske Dennis TILLYKKE med fødselsdagen !

PS. Mens vi er ude på landet, får jeg nok ikke mulighed for at skrive i dagbogen - men jeg lover der kommer nye indlæg så snart der bliver mulighed for det.

PPS. Billeder fra dette års tur kommer på så snart det bliver muligt !

Stort knus til aller jer i Danmark:
- Mette

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk