RejseUniverset

Big Island og Maui

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Hawaii'.

DagbogInfo

Visninger 2035 gange
Opdateret 2015-09-04 04:49:07
Dagbogsindlæg 14. ud af 17 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Hawaii Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (4 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Maui dag 2' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Big Island dag 3+4 Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2015-08-22
Hjemkomstdato 2015-09-09
Profil Hawaii2015
Læs rejsebeskrivelsen: 'Hawaii' Læs Rejsebeskrivelse

Rejsedagbog

Igår sov vi lidt længe da vi havde besluttet at slappe totalt af ved poolen/lagune. Vi gik først ned til lagunen - det var første dag den var åben da vinden havde ændret sig så nu var bølgerne ikke så store. Til gengæld var der rigtig mange sten og Louise var lidt bange for at gå rundt på dem når de var våde men Mette pjaskede løs og snorklede rundt og så rigtig mange fisk. 
Vi var ved poolen til ca kl 12.30 derefter lidt frokost inden vi skulle op at pakke vores kufferter igen. Om eftermiddagen blev det uvejr igen igen... Heldigvis holdet det op inden vi skulle ud at spise. 

Idag stod vi tidligt op da vi skulle nå at pakke det sidste, spise morgenmad samt aflevere bilen inden kl 9. Vi fik afleveret bilen i fin stand hos avis så nu skal vi bare have refunderet vores penge fra Myplanet da vi havde forudbetalt den bil vi ikke fik...
Da vi skulle tjekke ind var Mettes kuffert for tung men heldigvis kunne hun ommøblere lidt så hun ikke skulle betale noget. Igennem Security hvor Lise skulle tjekkes for om hun havde krudtslam på fingrene.. Heldigvis havde hun ikke det 😄😄
Vi skulle flyve kl 11.16 men vi kom først afsted kl 12.. Vi fik ikke rigtig nogen forklaring på forsinkelsen. 
Da vi havde fået vores bagage var det afsted med bussen til Royal Lahaina Resort. Der er ikke det bedste vejr - overskyet og regn i luften men hotellet er virkelig lækkert.