RejseUniverset

Honolulu dag 3

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Hawaii'.

DagbogInfo

Visninger 2093 gange
Opdateret 2015-08-27 10:27:55
Dagbogsindlæg 6. ud af 17 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Hawaii Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (4 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Honolulu dag 4' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Honolulu dag 2 Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2015-08-22
Hjemkomstdato 2015-09-09
Profil Hawaii2015
Læs rejsebeskrivelsen: 'Hawaii' Læs Rejsebeskrivelse

Rejsedagbog

Idag kunne vi endelig sove længe.. Vi havde ikke planlagt noget så vi nød morgenmaden stille og roligt. Vi gik en tur ned på Waikiki Beach for at se om den var åbnet op men nej... Derfor besluttede vi at tage ind til downtown Honolulu for at se det Royale palads, Iolani Palace, og gå på shopping i Ala Moana indkøbscenter. 

Besøget på Iolani Palace var noget mere spændende end vi havde regnet med - sjovt med noget royalt i USA... Herefter tog vi på shopping men vi fandt hurtigt ud af at mange af butikkerne ikke lige var for vores pengepung... Men Lise og Louise fik da købt en bamse i Disney store 😊😊 

Bagefter tog vi Hard Rock Cafe for at få noget frokost/aftensmad. På vej hen til Hard Rock kunne vi se at skyerne begyndte at trække mere sammen og var nærmest sorte. Kort tid efter vi var kommet ind på Hard Rock kom det første brag og den næste time var der det vildeste torden/regnvejr. Et af lynene kom så tæt på at vi kunne høre det knitre i luften. Heldigvis var det ovre da vi var klar til at gå hjem. 

I aften står det på afslapning med chips, slik og Budweiser 😊😊