RejseUniverset

Honolulu dag 1

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Hawaii'.

DagbogInfo

Visninger 2033 gange
Opdateret 2015-08-26 02:10:16
Dagbogsindlæg 4. ud af 17 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Hawaii Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (4 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Honolulu dag 2' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Alcatraz Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2015-08-22
Hjemkomstdato 2015-09-09
Profil Hawaii2015
Læs rejsebeskrivelsen: 'Hawaii' Læs Rejsebeskrivelse

Rejsedagbog

Efter nogle tekniske problemer med vores rejsedagbog er vi nu klar igen til at give jer lidt opdateringer. 

Vi kom til Honolulu igår kl 12 og vi blev modtaget med den fineste blomsterkrans som duftede helt vildt - vi havde egenligt troet at det var kunstige blomster vi fik. 
Efter vi havde fået vores bagage ventede vi noget tid på at vores transport kom og hentede os. Det tog ca 30 min at komme ind til hotellet. Vi blev taget godt imod på hotellet og kom op på værelset. Værelset var ikke særligt stor og vi havde vindue lige ud til svalegangen hvor alle gik forbi - desuden er der ved at blive bygget en del i området så det larmer helt vildt. 

Vi gik derfor ned og spurgte om der var et andet værelse med knap så meget støj - vi fik lov til at komme op at se en større lejlighed for at se om det var noget. Efter en hurtig inspektion blev vi alle enige om at skifte værelse. Vi skulle betale kun betale 20 $ pr nat ekstra fordi vi skal være her i 5 nætter ellers ville det koste 100 $ pr nat. 

Efter vi havde fået flyttet vores kufferter gik vi ned til Waikiki Beach for at få lidt frokost. 
Jeg var lige ude at mærke på vandet og det var dejligt køligt. 

Døgnet inden vi kom til Honolulu havde der været en orkan i nærheden så det havde regnet rigtig meget og der har været oversvømmelse mange steder. Pga oversvømmelserne flød kloakken over så der er kommet spildevand ud i havet så standen er blevet lukket pga bakterier i vandet. Så nu venter vi på hvornår vi kan komme ud at bade. 

På vej hjem fra standen fik vi handlet lidt ind til aftensmaden og spiste på værelset da vi var noget trætte efter flyturen samt at vi havde været tidligt oppe.