RejseUniverset

Lørdag 29.juni

Denne rejsedagbog foregår i Grækenland og er en del af rejsen 'Kreta 2013'.

DagbogInfo

Visninger 2099 gange
Opdateret 2013-06-30 09:59:13
Dagbogsindlæg 3. ud af 3 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Kreta 2013 Tilføj kommentar
Forrige dagbogsindlæg: 'Fredag 28.juni Forrige
Grækenland

RejseInfo

Afrejsedato 2013-06-27
Hjemkomstdato 2013-07-12
Profil Henckels
Læs rejsebeskrivelsen: 'Kreta 2013' Læs Rejsebeskrivelse

Rejsedagbog

Så blev det lørdag, og efter en god morgenmad, valgte vi at tage bussen ind til Chania...ganske nemt, bussen holder næsten ved hotellet (altså nede ved vejen). 

En lille tur på ca 15 min, så er man midt inde i Chania...og vi var klar til at se byen, eller noge af den....vi gik bare rundt og kiggede butikker, og kom ned til havnen...hvor tjenerne er ganske ihærdige...men det kender vi jo til..

Udsigten nede på havnen er ganske smuk og ganske afslappende....vi bøjede os og gik ind og spiste...ikke noget at råbe hurra for, men vi blev da mætte.

Efter lidt mere sightseeing så valgte vi at tage bussen hjem til poolen...det var skønt at komme hjem og blive svalet af.

Efter en god lur og et bad, så gik turen ned til byen for at finde et spise sted....og vi valgte en restaurant hvor der havde været kø dagen før...og vi blev bestemt ikke skuffet. Mega god mad og til ganske fornuftige priser....Camilla og jeg nød et glad rosevin, og vi fik det mest skønne frugtfad efter maden...en herlig tradition de åbentbart har her på Kreta.

Da vi næsten var færdige med maden, så kom Josse, Theis og Lotte ind på restauranten, vi vidste godt de skulle herned, og vi havde aftalt at mødes, men nu skete det helt tilfældigt....fedt.

Bagefter gik vi hjem, efter vi havde shoppet lidt, baren kaldte på os....endnu en skøn dag på Kreta.