RejseUniverset

17/9 2011 Atlas bjergene

Denne rejsedagbog foregår i Marokko og er en del af rejsen 'Den store rejse med Andreas'.

DagbogInfo

Visninger 2039 gange
Opdateret 2011-09-18 21:43:18
Dagbogsindlæg 8. ud af 20 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Den store rejse med Andreas Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (11 stk)
Næste dagbogsindlæg: '18/9 2011 Den daarlige side af Marokko' Næste
Forrige dagbogsindlæg: '16-09-2011 Marakech Forrige
Marokko

RejseInfo

Afrejsedato 2011-09-10
Hjemkomstdato 2012-02-10
Profil Kofoed
Læs rejsebeskrivelsen: 'Den store rejse med Andreas' Læs Rejsebeskrivelse

Rejsedagbog

Det var virkelig dejligt at overnatte på et hotel med air con og hvor jeg sov alene. Efter et godt morgen måltid, blev jeg hentet af Redone, hans mor og søster i bil. Derefter kørte vi op til Atlas bjergene.

Turen tog tre timer og vi kom gennem både rige områder og utrolig fattige områder. Vi ankom til en lille hyggelig bjergby hvorfra vi gik resten af turen op til bjerget. Ankom efter en time til et lille hyggeligt vandfald hvor vi fik vaskede vores fødder. Derefter ned igen og spise på et lille lokalt sted. Når man spiser hernede (sammen med Morokkanere) får man et fælles fad og spiser med brød og fingerne, dejligt :-).

 

 

Da vi tog tilbage til huset hvor Redones familie bor, skulle vi da lige have lidt kage, brød med olie og sukker. Om aftenen gik Redone og jeg rundt på medianen som er et kæmpe market hvor de sælger alt fra tøj til våben. Imorgen tager Redone tilbage til Casablanca så han kommer lige forbi kl 15 så han kan sige farvel.

Det har virkelig været fedt at møde så rare og venlige mennesker hernede og håber vi holder kontakten. Nu skal jeg sove da det har været en lang og hård dag :-). Og imorgen er jeg alene i Afrika igen... Spændende :-)