RejseUniverset

21. Juli San Diego Zoo

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Los Angeles'.

DagbogInfo

Visninger 2034 gange
Opdateret 2010-07-24 09:34:20
Dagbogsindlæg 11. ud af 15 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Los Angeles Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (13 stk)
Næste dagbogsindlæg: '22. Juli  Hearst Castle' Næste
Forrige dagbogsindlæg: '18. - 20. Juli LA og San Diego Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2010-07-12
Hjemkomstdato 2010-07-26
Profil tk
Læs rejsebeskrivelsen: 'Los Angeles' Læs Rejsebeskrivelse

Rejsedagbog

Onsdag d 21 Juli tog vi i Zoo.

Vi startede dagen med bus-rundtur.Haven er stor og ikke lige at overskue-derfor var vi tillige med svævebane henover alle dyrene.Alberte havde temmelig mange tanker om,hvad der nu kunne ske,hvis vi drattede ned til et af dyrene og specielt,hvis det nu f,eks var løverne eller panteren.

I San Diego,som betragtes som et af verdens største Zoos, er de specielt eksperter i elefanter og elefanters psyke og velvære.Der var meget kø ved pandaerne og de specielle og fantastisk flotte dyr var en stor oplevelse.

Påfugle gik rundt om benene på os og ved geparden,som er et socialt dyr,var der en hund i bur for at holde geparden ved selskab.Alberte var ikke tilfreds,hun syntes bestemt, det var synd for hunden og kom igen til at længes efter Mikki.Det irriterede vist Phillip, for han længes vist endnu mere efter Joan!!!

Alberte fik pludeligt et vildt nældefeberlignende udlæt over hele kroppen.Det bredte sig mere og mere i løbet af aften og nat-gåden var, om det var dyr eller planter??Medicin ville hun ikke have- så vi så an.....