RejseUniverset

16. Juli Fresno - Yosemite - Manteca

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Los Angeles'.

DagbogInfo

Visninger 2041 gange
Opdateret 2010-07-17 06:19:39
Dagbogsindlæg 6. ud af 15 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Los Angeles Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (13 stk)
Næste dagbogsindlæg: '16. Juli (Fotos) Fresno - Yosemite - Manteca ' Næste
Forrige dagbogsindlæg: '15. Juli Tulare - Sequoia National Park - Fresno Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2010-07-12
Hjemkomstdato 2010-07-26
Profil tk
Læs rejsebeskrivelsen: 'Los Angeles' Læs Rejsebeskrivelse

Rejsedagbog

Fredag d 16 juli 2010- 5 feriedag.

Alle 4 stod tidligt op imorges kl 6 på Best Western Hotel i Fresno.Vi var klar over, at vi skulle tidligt op for at nå til Yosemite Nationalpark,eftersom turen hertil ville tage ca 2½ time.

Phillip og Alberte mente, at nu måtte vi da have set,hvad der var værd at se igår i Sequoia Nationalpark med de kæmpestore og årtusinder gamle træer og den flotte natur.Men nej- de slap ikke for at skulle trækkes med endnu en omgang natur...

Yosemite Nationalpark er nok en af de smukkeste i USA med imponerende vandfald, dramatiske klippevægge, smukke søer,floder,rislende bække og skovområder.

Vi kørte langt op i bjergene -7000 feet (over 2 km)-og turde næsten ikke kigge ud til siderne,hvor klippevæggene gik stejlt nedad uden autoværn! De vilde dyr mountain lions og black bears blev væk men vi så mange egern og nogle virkelig nysgerrige af slagsen,som næsten fulgte med ind i bilen.

Sierra Nevada Mounains og Nevada Waterfalls var så betagende, at selv Phillip og Alberte syntes, at det var turen værd!!

Vi måtte midt i den varme sol have dyppet tæerne ved vandfaldet og i søerne,inden turen gik tilbage i retning mod San Francisco.

Vi har fundet et hotel ca 2 timers kørsel fra San francisco,hvor vi overnatter.

Efter at have stillet kufferterne på værelset måtte vi fluks finde et sted at spise, da Phillip mente, at han var døden nær-så sulten var han.

Mætte er vi kommet tilbage og Alberte har været i poolen med farmand,mens jeg(Kate) så skulle skrive dagens tekst og Phillip skulle forsøge at finde et par billeder ud af de flere hundrede, der er taget idag.