RejseUniverset

Paris og Disneyland

Denne rejsedagbog foregår i Frankrig og er en del af rejsen 'Interrail, forår i Europa '.

DagbogInfo

Visninger 2029 gange
Opdateret 2010-03-02 21:07:19
Dagbogsindlæg 3. ud af 3 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Interrail, forår i Europa Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (2 stk)
Forrige dagbogsindlæg: 'London Forrige
Frankrig

RejseInfo

Afrejsedato 2010-02-25
Hjemkomstdato 2010-04-02
Profil Karina Lynderup
Læs rejsebeskrivelsen: 'Interrail, forår i Europa ' Læs Rejsebeskrivelse

Rejsedagbog

 

For resten, var Lion King bare HELT FANTASTISK!!! Alle pengene vaerd Mutti :)

Saa er vi endelig kommet til Paris. Det kostede dog 45 euro pr. person at komme fra London, og vi maatte en tur over Lille i Frankrig inden vi var i Paris. Vi bor paa et rigtig godt Hostel, paa et vaerelse for os selv, indtil videre. Voresn hostel ligger meget centralt, og lige ved siden af en metrostation.

Den forste aften blev vi naermest overfaldet af nogle maend som ville bruge vores finger til at faerdiggore et armbaand paa, armbaandet blev faerdigt, og vi maatte betale nogle euro for det.. Men armbaandet er skam flot :P

I dag har vi vaeret i Disneyland, fordi vejrudsigten sagde at det var i dag vejret skulle vaere bedst. Disneyland var helt fantastisk smukt, og vi fik set alle figurerne, bortset fra Pumba, som nok ellers ville have vaeret til at faa oje paa.. :) Vi provede en masse rutchebaner og tog en tur i toget, som katrine var meget facineret af.. Solen stod hojt paa himlen, men varmt var det nu ikke ligefrem... I morgen har vi aftalt af tage paa Louve og faa set hende der Mona Lisa, som alle snakker saa meget om :P

Vi har kobt og betalt billetten til Milano, men skal dog lige en tur over Strassbourg og Bassel.. Vi vidste ikke at det villeblive et problem at faa billetter, men saadan er det desvaerre..

Her paa hostel er der computere som vi bruger, men der er ikke USB indgang, saa kan ikke laegge billeder ind.. Ved ikke hvorfor i ikke kan se billederne her paa siden, de skulle gerne vaere der..

Det var alt for nu, MERCI fordi du til, og farvel :))00000000000000000000000000000000000000000000000