Rejsedagbog, Maui dag 2 - RejseUniverset

Maui dag 2

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Hawaii'.

DagbogInfo

Visninger 1751 gange
Opdateret 2015-09-06 00:38:20
Dagbogsindlæg 15. ud af 17 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Hawaii Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (4 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Maui dag 3' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Big Island og Maui Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2015-08-22
Hjemkomstdato 2015-09-09
Profil Hawaii2015
Læs rejsebeskrivelsen: 'Hawaii' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Maui dag 2
Så var det tidligt op igen... Nu har vi snart vænnet os til at stå tidligt op!! Håber vi kan finde ud af at sove længe når vi kommer hjem. 

Nå vi men vi stod op kl 5.45 da blev hentet kl 7 og vi skulle lige nå at få lidt morgenmad inden en lang køretur. Vi havde hjemmefra bestilt "Road to Hana" - vi havde læst at det skulle være en rigtig flot køretur med masser af vandfald. Vi var på tur sammen med 5 andre - dejligt at der ikke var så mange man skulle forholde sig til. Selve køreturen til indgangen til Hana-Road var ca 1 time derefter vil det tage ca 2 timer alt efter hvor mange stop man lavede undervejs. De lokale kunne køre turen på ca 5 kvarter og nogle gange om aftenen kører de uden lys... Det skal lige sige at vejen nærmest kun består af hårnåle-sving ligesom dem man har set på Alpe de huez. 

Vi lavede ikke så mange stop på vej op men vi stoppede ved et sted hvor der var rigtig mange klipper hvor bølgerne slog ind over - det var lidt som ved vesterhavet når det er vildt. Herefter var turen op til selve Hana by rigtig flot - det kan slet ikke beskrives. Vi spiste frokost ud til havet - der blev dækket fint op med hvid dug og rigtige servietter. Maden var også rigtig god - ikke for tung. 

Der bor ikke særlig mange i Hana-området ca 2000 så alle kender alle. Nogle af de børn som går i skole i Hana bruger hver dag op til 1,5 time hver vej til og fra skole - PUH en lang dag..

Turen ned fra Hana var der flere stop ved flere vandfald og Louise skulle også klatre over nogle sten for at tage billeder.. Det gik fint over til vandfaldet men knap så godt tilbage.. Det endte med en våd sandal og et lille sår på den ene fod. 

Da vi kom tilbage til hotellet var vi godt trætte så vi gik hurtigt ned for at spise for derefter at gå i seng.. Kl 21... 

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk