Rejsedagbog, Honolulu dag 5 - RejseUniverset

Honolulu dag 5

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Hawaii'.

DagbogInfo

Visninger 2082 gange
Opdateret 2015-08-29 09:32:28
Dagbogsindlæg 9. ud af 17 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Hawaii Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (4 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Big Island dag 1+2' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Honolulu dag 4 Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2015-08-22
Hjemkomstdato 2015-09-09
Profil Hawaii2015
Læs rejsebeskrivelsen: 'Hawaii' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Honolulu dag 5
Så skete det endelig... Vi kom ud at bade ved Waikiki Beach😎😎 Vandet var helt vildt dejligt og flot blå. Det var total uvirkeligt at nu var vi der - det har jo været en drøm i flere år. 

Vi sov længe idag og spiste sen morgenmad. Var nede ved stranden ca 10.30 og der var allerede en del mennesker men vi fandt en plads i sandet da vi ikke ville give ca 50 $ for solsenge og parasol. Vi kunne låne håndklæder på hotellet så vi var fri for at få sand i vores egen håndklæder. 

Der var en del bølger så der var flere som var ud at surfe eller padle på surfbræt som er klassisk polynesisk. Vi var ca 2 timer på stranden og så blev det for varmt at være der. Så hjem i bad og vi var vist kommet til at tage en halv grusgrav med hjem... Sand kommer jo ind i alle huller!!!

Vi havde set at man kunne få hotdogs i indkøbscentret tæt på os, så det skulle prøves. Mette og Lise prøvede en Hula-dog som var en polsk pølse i brød med mango-relish, hvidløg/lemon sauce og hawaiiansk sennep. Den smagte vildt godt. Desuden fik vi friskpresset limonade som var helt vildt lækkert. 

Vi er noget spændte på hvor meget den tropiske storm Ignacio kommer til at påvirke Big Island - vi skal ud at flyve i helikopter på mandag og der er den tæt på den lufthavn som vi skal flyve fra. Men vi ringer til selskabet når vi kommer til Big Island for at undersøge hvordan vi skal forholde os. 

Så er kufferterne blevet pakket igen og imorgen kl 7 bliver vi hentet og kørt til lufthavnen - skal flyve kl 10 til Big Island. 

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk