Rejsedagbog, Stillehavet findes ogsaa i virkeligheden - RejseUniverset

Stillehavet findes ogsaa i virkeligheden

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Tour de North America'.

DagbogInfo

Visninger 2051 gange
Opdateret 2012-06-04 08:18:02
Dagbogsindlæg 8. ud af 9 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Tour de North America Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (14 stk)
Næste dagbogsindlæg: '((Ud og) hjem igen - en menneskefortaelling af Tommy og Martin' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Rocky Mountain er naaet!! Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2012-04-16
Hjemkomstdato 2012-06-18
Profil Mc Davidsen
Læs rejsebeskrivelsen: 'Tour de North America' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Stillehavet findes ogsaa i virkeligheden

Hej alle folks!

Saa skete det.                                                                                            Vi naaede Stillehavet her i gaar, og det er ganske ufatteligt, at det lykkedes os at komme forholdsvis helskindet gennem USA. 

Vi har haft nogle gode dage, siden vi forlod Longmont i Colorado. Der har vaeret en raekke (alt i alt 8) nationalparker paa menuen, som bl.a. taeller Grand Canyon (Arizona) og Death Valley (Californien). Vi var ude paa den suveraent laengste og haardeste gaatur i Grand Canyon National Park, hvor vi gik i 8 timer, og benern' gjorde satanedeme nas paa min krop i dagene efter. Tommy blev daarlig umiddelbart foer, at vi naaede toppen og et lille stykke tid efter, men vi havde hinanden, og det var vigtigt i selve situationen. Alle de oevrige national parker vi har besoegt paa hele turen hed hhv. Shenandoah (Virginia), Rocky Mountain (Colorado), Great Sand Dunes (Colorado), Mesa Verde (Colorado), Arches (Utah), Yosemite (Californien). De var alle sammen flotte og bedaarende smukke paa hver deres maade. Min personlige favorit var nok Grand Canyon.. gaaturen og scenariet var alligevel den tand over de oevrige efter min mening...og Tommys :). 

Desuden er det vaerd at fortaelle, at vi var i Las Vegas (Nevada) i 3 dage, hvor vi bl.a. var inde paa kasinoer og hyggede os med et amerikansk par paa vores alder, som vi ogsaa boede paa vaerelse med den foerste del af opholdet. Jeg var endda saa heldig at vinde paa en af de enarmede tyveknaegte. Vi taler dog kun et smaabeloeb, men det er mest princippet i det :) Vi var ogsaa en tur paa pubcrawl med nogle mennesker fra Hostellet, og vi blev paa intet tidspunkt naegtet adgang til barerne/diskotekerne, selv om aldersgraensen for den slags (inkl. indtagelse af alkohol) som bekendt er 21 aar her i USA. Dette ophold var paa mange maader ganske interessant, bl.a. fordi det naermest er som taget ud af en amerikansk produceret film og/eller San Andreas GTA (Play-Station-spil) ...eller i hvert fald naesten da ;)

I dag befinder vi os i hjertet af San Fransisco, saa vi har efter ca. 3 uger tilbagelagt hele USAs laengde svarende til ca. 4.500 km. Vi har dog koert en del op og ned samt taget nogle omveje her og der, saa vi har til sammen cruiset i omegnen af 7.500 km!!!! Vi er dog langt fra faerdige for vi afleverer foerst bilen faa dage foer vi flyver fra Los Angles i midten af juni. Her paa hostellet er folk rigtig flinke, og vi er havnet paa vaerelse med et australsk par, en svensker fyr og en mand, der kan lave alt med balloner. Desuden er her 2 danske piger fra Koebenhavn, som vi hang ud med det meste af dagen i dag, og de er skam ganske venlige og soede. De gaar begge paa RUC, og den ene studerer oven i koebet det samme som Line, som jeg synes var lidt pudsigt :)

Ellers har vi det rigtig godt, og vi har godt humoer langt det meste af tiden. "Smil til verden, og verden smiler til dig" (som Mutti saa elegant plejer at sige det - ogsaa i krisesituatioer).

De muntreste hilsner

- Tommy og Martin 

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk