Rejsedagbog, Vi er landet i god behold - RejseUniverset

Vi er landet i god behold

Denne rejsedagbog foregår i Afghanistan og er en del af rejsen 'Tour de North America'.

DagbogInfo

Visninger 2047 gange
Opdateret 2012-04-20 02:41:14
Dagbogsindlæg 2. ud af 9 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Tour de North America Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (14 stk)
Næste dagbogsindlæg: '' Næste
Forrige dagbogsindlæg: ' Forrige
Afghanistan

RejseInfo

Afrejsedato 2012-04-16
Hjemkomstdato 2012-06-18
Profil Mc Davidsen
Læs rejsebeskrivelsen: 'Tour de North America' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Vi er landet i god behold

Hey! :)

Nu kommer den foerste af forhaabentlig en del opdateringer paa vores rejse.

Nu har vi tilbragt 3 hele dage i Toronto, og det har allerede vaeret en fantastisk god og oplevelsesrig tur.

Vi bor paa et ganske hyggeligt hostel et par km nordoest for centrum, hvor vi bor paa vaerelse med 8 andre. Man kan roligt kalde vores hostel for multikulturelt og multietnisk, da der baade er australiere, englaendere, tyskere, en japaner, en taiwaner og os to kridhvide danskere, hehe. Vi bor alt i alt 28 personer her, og vi blev hurtigt enige om at forlaenge opholdet her, da vi befinder os godt tilrette og folk er rigtig soede og imoedekommende.

Vi har vaeret oppe i CN Tower, som uden tvivl er byens stoerste turistattraktion. Det var i mange aar verdens hoejeste bygningsvaerk indtil nogle rige "oliesheiker" valgte, at der skulle ske noget historisk i Dubai...Vi var hele 553 m over jordens overflade i en forholdsvis tynd "stolpe"...!! Vi var paa det saakaldte glass floor, hvor man dels kan se ud over HELE centrum af byen, dels kan man traede ud paa en glasplade inde i taarnet, hvor man kigger 553 m lige ned. Tommy var hurtig til at tage skridtene der ud, hvorimod mine ben bare ikke ville tage de sidste skridt.. men til sidst overvandt jeg frygten og gjorde det. Jeg har ALDRIG rystet saa meget i hele kroppen og vaeret saa bange samtidig, men Tommy insisterede paa, at han skulle tage et billede af vores sko oven paa glasset.

I dag har vi vaeret paa Island of Toronto (ogsaa kaldet Centre Island), som ligger i Ontario Lake lige uden for det hektiske byliv, og det var bare dejligt at komme lidt vaek fra stoejen og bilerne og bare nyde stilheden ved stranden og betraede groenne marker i stedet for massiv haard asfalt. 

Desuden har vi vaeret paa Kensington Market, hvor der var en virkelig behagelig atmosfaere (lidt Roskilde Festival stemning) med mange unge mennesker, afslappet musik og generelt bare en fantastisk charme over stedet.

Paa mandag drager vi imidlertid videre mod det sydligste Canada naer Niagara Falls, som vi bare skal se. Desuden kunne det vaere ganske interessant at komme til et bestemt vindistrikt i omraadet. 

Ellers ser vi frem til at nyde de sidste dage i denne kaempe store by, som huser dobbelt saa mange mennesker som i hele Danmark!!! 

 

De bedste hilsner herfra

 

Tommy og Martin

P.S. Vi har baade set egern og ikke mindst vaskebjoerne :)

 

 

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk