Rejsedagbog, 18/9 2011 Den daarlige side af Marokko - RejseUniverset

18/9 2011 Den daarlige side af Marokko

Denne rejsedagbog foregår i Marokko og er en del af rejsen 'Den store rejse med Andreas'.

DagbogInfo

Visninger 1663 gange
Opdateret 2011-09-18 21:44:36
Dagbogsindlæg 9. ud af 20 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Den store rejse med Andreas Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (11 stk)
Næste dagbogsindlæg: '19/09 2011 Sidste dag i Marrakech' Næste
Forrige dagbogsindlæg: '17/9 2011 Atlas bjergene Forrige
Marokko

RejseInfo

Afrejsedato 2011-09-10
Hjemkomstdato 2012-02-10
Profil Kofoed
Læs rejsebeskrivelsen: 'Den store rejse med Andreas' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: 18/9 2011 Den daarlige side af Marokko

Idag var min første dag alene i Marokko. Jeg startede op med at gå rundt i området hvor de sælger alt fra sølv til krydderier. Det første jeg lagde mærke til var at alt virkeligt var beskidt og pga alle de knallerter der kører overalt er der hele tiden en dårlig smag i munden af udstødning. Dog er det virkelig spændende og sjovt at se de små gader og butikker som ligner at du har været her i 1000 år. Efterhånden som jeg kom længere ind i byen var der færre og færre butikker og det blev mere til beboelse.

Der er hele tiden personer der henvender sig til en og vil høre om de kan hjælpe og hvor man kommer fra. På et tidspunkt var der en person der sagde at han nok skulle vise mig byen og derefter gik to skridt foran mig. Han fortalte mig ligegyldige ting, ligemeget hvor mange gange jeg sagde jeg ikke havde brug for hjælp. Til sidst havnede vi et skummelt sted, hvor en af hans venner tog over. Han vidste mig et kort hvor der stod et eller andet på arabisk som skulle berolig mig at alt var okay. Derefter fulgte ham mig ind til et sted hvor de producerede skin, det var meget sjovt at se. Men det var lidt ubehageligt at man følgte sig lidt tvunget. Manden var super "flink" og sluttede turen med at vise mig ind i en læderbutik. Da jeg skulle til at gå, kaldte han på mig og sagde jeg skulle betale...hmmmm okay tænkte jeg og spørge hvor meget... 200 dh (150 kr).....aldrig i livet tænkte jeg, idet jeg ikke havde eftersøgt hans rundtur. Efter et skænderi fortalte jeg han at han kune få 100 dh (70 kr) eller ingenting. Han blev sur og jeg gik derfra med en følelse af at jeg var blevet snydt. Senere gik tre drenge foran mig og da vi havde gået fem minutter ville de have 100 dh... De havde vist mig lidt på den rette vej, men nu blev jeg sgu lidt sur. Jeg gav den ene 10 dh og fortalte han kunne tage det eller intet. Hold da op de blev sure og fortalte mig de var en del af mafiaen,  af mafiaen!!??.. Jeg havde virkelig lyst til at tage fat i den og banke den ene med den anden, men de fik de 10 dh og jeg besluttede mig for aldrig at falde for den slags nummer igen.

Kl 15 mødtes jeg med Redone og familien for at siger farvel. Fortalte dem om min dag og de håbede at jeg ikke ville tage med hjem at alle Marokkanere var som den jeg havde mødt idag. Ligesom alle andre lande, er der både utrolige dejlige mennesker som den jeg har været hos de første dage i landet, og virkelig idioter som dem jeg mødte idag.

Imorgen er min sidste dag i Afrika da jeg har ændret planen og tager til Nice. Det eneste faste sted jeg derefter skal være er Paris den 30 sep kl 0500 men ellers er resten frit :-)

Er igang med at indsaette billeder. Men det tager lidt tid.....

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk