Rejsedagbog, 16-09-2011 Marakech - RejseUniverset

16-09-2011 Marakech

Denne rejsedagbog foregår i Marokko og er en del af rejsen 'Den store rejse med Andreas'.

DagbogInfo

Visninger 1566 gange
Opdateret 2011-09-16 19:24:45
Dagbogsindlæg 7. ud af 20 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Den store rejse med Andreas Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (11 stk)
Næste dagbogsindlæg: '17/9 2011 Atlas bjergene' Næste
Forrige dagbogsindlæg: '15-09-2011 Foerste dag i Marokko Forrige
Marokko

RejseInfo

Afrejsedato 2011-09-10
Hjemkomstdato 2012-02-10
Profil Kofoed
Læs rejsebeskrivelsen: 'Den store rejse med Andreas' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: 16-09-2011 Marakech

Vågnede hos min plejefamilie og startede dagen ud med et marokkansk morgenmåltid. Kage, kiks, sukker og så lige lidt mere sukker. Min plan var at tage til Marakech idag.  shawkre ven, Redone skulle derned og besøge sin mor så kunne jo bare tage med ham. Jeg sagde pænt farvel til familien og derefter kørte vi afsted. Turen gennem byen i bil var virkelig for sindsyg. Folk hernede kan overhoved ikke køre bil, og bare på turen gennem Casablanca, så vi tre uheld.

Resten af køreturen tog fire timer og det var sjovt at se forskellen på rig og fattig mens vi kørte gennem Marokko. Marakech er virkelig en turistby og byder på virkelig meget. Men inden jeg skulle ud til mit hotel, skulle jeg da lige hjem til Redones familie og have couscous. De boede virkelig et fantastisk sted med flotte farver i hele hjemmet. Endnu engang var det en fantastisk sød familie, hvor jeg ikke fik lov til at gå derfra før jeg havde spist for tre og indtaget et kg sukker. De ville gerne have at jeg blev der og sov, men valgte at bo på et hotel da jeg ikke har været alene på min rejse endnu.

 

 

Redone kørte mig til hotellet som liggede lige i centrum og fik min pris for værelset ned på 150 kr pr nat. Det er et virkelig dejligt hotel med egent bad og altan. Nu skal jeg endelig sove en hel nat uden at folk tænder lys, larmer og hvor der faktisk er air con. Dejligt :-). Imorgen skal jeg mødes med Redone kl 0930 hvor vi skal ud og se bjergene, spise hos famililen og til sidst se det kendte markedet i Marakech.

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk