Rejsedagbog, 10/9-2011 Ankomst til Barcelona - RejseUniverset

10/9-2011 Ankomst til Barcelona

Denne rejsedagbog foregår i Spanien og er en del af rejsen 'Den store rejse med Andreas'.

DagbogInfo

Visninger 1558 gange
Opdateret 2011-09-10 22:54:12
Dagbogsindlæg 1. ud af 20 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Den store rejse med Andreas Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (11 stk)
Næste dagbogsindlæg: '11/9-2011 Tour de Gaudi' Næste
Spanien

RejseInfo

Afrejsedato 2011-09-10
Hjemkomstdato 2012-02-10
Profil Kofoed
Læs rejsebeskrivelsen: 'Den store rejse med Andreas' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: 10/9-2011 Ankomst til Barcelona

Ankommer med fly kl 0900 om morgen og kan med det samme mærke at sommeren ikke helt har slippet Spanien. Det er omkring 26 grader varmt og alle render rundt i shorts og T-shirt. Efter en 40 min lang bus tur befinder jeg mig i Barcelona centrum. Det tager lidt tid at få en god stedsfornemmelse da der er mennesker overalt og en masse nye indtryk. Jeg finder et kort over byen og høre nogle af de lokale om de kender den adresse hvor jeg skal bo de næste par dage.

 

Efter jeg får styr på hvor jeg er, og ikke mindst hvor jeg skal hen, bevæger jeg mig afsted, via en stor, bred gade. Gaden har butikker på hver side og en midte med en kæmpe gågade der har tal vis af boder, gade kunstnere samt en masse, masse mennesker. Efter en lang gåtur dreje jeg ned af en meget smal gyde som bliver mere og mere skummel jo længere jeg bevæger mig væk fra den brede gade.

Efter jeg har passeret minimum seks prostitueret, når jeg frem til hvad der skal være mit hjem de næste tre dage. Stedet hvor jeg skal sove virker som et godt og hyggeligt sted, selvom jeg skal sove sammen med 15 andre mennesker og køkkenet aldrig ville gå gennem et dansk sundhedskontrol. Det er tæt på centrum, tæt på den gamle bydel og selvom der bor nogle lidt "anderledes" typer i dette område, har stedet en vis charme.

Sidste gang jeg var hernede var da jeg cyklede herned som 14 årig og ingenting er som jeg huskede det. Barcelona er virkelig en levende by, indenholdende kæmpe gader med en masse moderne butikker, blandede med hyggelige smalle gyder med små foretninger såsom slagtere på den gamledags måde, mobil telefon butikker ejet af afrikanere, små familie restauranter samt gade sælgere. Byen er både utrolig moderne samtidigt med at man kan se den gamle del af byen rundt om hvert et hjørne.


Den første dag i Barcelona gik således med at lære byen og omgivelserne lidt at kende og om aftenen planlægge de næste par dage i byen. Rejser videre på tirsdag, så bliver nød til at se en masse både søndag og mandag.

Ser frem til at se hvad byen kan byde på.

 

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk