Rejsedagbog, 22 Juli Salinas - Hearst Castle - Santa Barbara - RejseUniverset

22 Juli Salinas - Hearst Castle - Santa Barbara

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'USA - Route 66'.

DagbogInfo

Visninger 2045 gange
Opdateret 2010-07-24 03:56:58
Dagbogsindlæg 27. ud af 39 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: USA - Route 66 Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (20 stk)
Næste dagbogsindlæg: '23 Juli Granada Hills - Dan´s Hjem - Bil' Næste
Forrige dagbogsindlæg: '21 Juli. San Francisco Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2010-06-27
Hjemkomstdato 2010-08-03
Profil Familien Kirkeby
Læs rejsebeskrivelsen: 'USA - Route 66' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: 22 Juli Salinas - Hearst Castle - Santa Barbara

Torsdagens hovedpunkt var guidet rundvisning og film på Hearst Castle. Vi startede tidligt ud fra hotellet i Salinas for at have rigtig god tid til turen tilbage ad highway 1. Lidt syd for Monterey

halvøen gjorde vi holdt i Point Lobos State Park, gik en tur ud på klipperne og så søløver. Turen videre ned ad highway 1 var ligeså flot denne vej sydpå i formiddagslys, som den anden dag nordpå i eftermiddagslys. Kort før indkørslen til Hearst Castle gjorde vi holdt, da stranden her var fyldt med kæmpe søelefanter. Interessant at se de kæmpende hanner og de afslappede hunner.

Ved Hearst Castle mødtes vi med Torben, Kate, Phillip og Alberte. Slottet er påbegyndt i 1919, og ligger højt på en bjergtop med den skønneste udsigt til Stillehavet til den ene side og til bjergene til den anden side. Byggestil, møblering, vægbeklædning og kunst er inspireret af de europæiske slotte, som W.R.Hearst var meget betaget af. Klokken 14.10 startede vores tur med bus den lange, snoede og ret stejle vej op til slottet. Halvanden times rundvisning (rundvisning nr 1 for førstegangs besøgende!) til bla. et af de tre gæstehuse, cocktailsalon og spisesal i hovedbygning, udendørs græsk inspireret olympisk pool, hjemmebiograf, tennisbaner og kæmpe indendørspool med guld i gulvmosaikkerne. Tilbage i Visitorcenter så vi film om historien bag W.R.Hearst og tilblivelsen af Hearst Castle. Absolut et besøg værd, og vi tager gerne tilbage.

Derfra fulgtes vi ad til Pismo Beach og et par miles længere mod syd til Oceano Dunes. Den del af Californiens strand hvor det er tilladt at køre motoriseret på stranden. Men der var ikke stor aktivitet og vores biler egnede sig ikke til strandkørsel, så vi vendte tilbage til Pismo Beach og spiste aftensmad. Det blev sent da vi ankom til Motel 6 i Carpenteria – lidt øst for Santa Barbara.

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk