Rejsedagbog, Lørdag 26/6 - RejseUniverset

Lørdag 26/6

Denne rejsedagbog foregår i Grækenland og er en del af rejsen 'Rhodos'.

DagbogInfo

Visninger 2046 gange
Opdateret 2010-06-26 21:36:49
Dagbogsindlæg 4. ud af 16 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Rhodos Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (2 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'søndag 27/6' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Fredag d. 25/6 Forrige
Grækenland

RejseInfo

Afrejsedato 2010-06-24
Hjemkomstdato 2010-07-09
Profil Henckels
Læs rejsebeskrivelsen: 'Rhodos' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Lørdag 26/6

Så er det lørdag aften og klokken er 22.20 lokal tid...og vi er 1 time foran DK. Vi startede dagen med at sove lidt længe..lige som igår...og fik den sædvanlige morgenmad i baren ved poolen....det var dejligt.

Bagefter smed vi os på solvognene ved poolen, og nød solen efter vi havde været i tur i den kolde pool...Sara lever mere i vandet end oppe på land, det er så fedt at se.

Vi tilbragte en del tid der, før vi alle tog et bad (jeg fik sneget en ½time på øjet ind), og så tog vi en taxa ind til Rhodos gamle bydel...det kostede 14 €.....her travede vi rundt og pigerne fandt gaver til deres veninder, og jeg fandt et par ting med spændende symboler på...skal nok købe en ting næste gang vi kommer derind.

Det var SÅ fedt at dingle rundt derinde...selvom min mave drillede lidt - men det gik over. Vi fik en dejlig middag på en restaurent, som havde 3 etager hvor de serverede mad...vi havde en dejlig udsigt. Efter middagen, så gik vi en tur rundt og kiggede på hele aftenlivet og fandt en flot gave til farmor...hm hm, men nej, det kostede 1950 €....

Vi overlevede taxaturen hjem...hold op han kørte spændende...meget ala reklamen med Tom Kristensen, hvor taxa chaufføren også kører råddent.

Nu nyder jeg en lumumba, Sara en is (igen) og Nadia + Camilla en kop the. De smutter snart  seng og jeg bliver lige for at se fodboldkampen mellem USA og Ghana færdig.

En kanon dag

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk