Rejsedagbog, Dalat - Doc Let Beach - RejseUniverset

Dalat - Doc Let Beach

Denne rejsedagbog foregår i Vietnam og er en del af rejsen 'Vietnam / Dubai'.

DagbogInfo

Visninger 1256 gange
Opdateret 2010-06-13 19:35:36
Dagbogsindlæg 8. ud af 11 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Vietnam / Dubai Tilføj kommentar
Næste dagbogsindlæg: 'Doc Let - Nord for Nha Trang' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Con Dao Forrige
Vietnam

RejseInfo

Afrejsedato 2010-05-20
Hjemkomstdato 2010-07-15
Profil Olsenfeld
Læs rejsebeskrivelsen: 'Vietnam / Dubai' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Dalat - Doc Let Beach
 

07.06.10 Dagen er forløbet med rejse, vi tjekkede ud fra Con Dao Seatravel og tog med flyveren til HCMC, her ventede vores minivan på os og vi var allerede på vej mod Dalat, under en ½ time efter vi var landet. Turen til Dalat var meget lang 350 km, en køretur på 7 timer i Vietnams højland. Turen forløb nu uden problemer og vi ankom til Dalat kl 22.30 om aftenen.

08.06.10 – 10.06.10 I Dalat var vi ude at se et hotel som hedder ”Crazy House”, det er formet som et kæmpe træ og er designet af en russisk arkitekt. Vi var også på en heldagstur først så vi en blomsterfarm, derefter tog vi ud at se en kaffeplantage og videre til et risvindestilleri. Senere tog vi ud for at se en fabrik der lavede silketøj, vi så hvordan silkelarverne lavede silken. Silken blev herefter rullet op på kæmpe spoler, for til sidst at blive vævet til forskellige stykker stof. Vi tog herefter ud til et stort elephant vandfaldet for til sidst at se en Pagoda. I Dalat boede vi på Dreams Hotel, som absolut kan anbefales på grund af værtinden og det kæmpe morgenbord man bliver budt på. I Dalat er klimaet mere tempereret og det er dejligt at kunne bevæge sig rundt uden at sveden driver af en. På denne årstid skal man dog være opmærksom på at man har skyfrit og højt solskind frem til kl. ca. 14.00, så tager regn, torden og lyn ellers over i et par timer, for igen at drive væk. Vejret har også sine indvirkninger på eks. Greenfee, vi var ude at se Vietnams mest berømte bane, her er greenfee priser 77 dollars om formiddagen, men falder til det halve kl. 14.30. Dalat er kendt for sin store rigdom af frugter m.v., her dyrker man eks. Jordbær hele året rundt og avokadotræerne bugner af frugt.


11.06.10-12.06.10 Efter Dalat er vi taget ud til stranden Doc Let som ligger ca 50 km. Nord for Nha Trang. Vi bor helt ned til vandet og meget langt væk fra alting, man her er simpelthen super dejligt at være. Ejeren af Paradis Resort er en 84 år gammel franskmand, som råber og dirigere og kommer med masser af gode råd. At han er i fin form kan vel understreges ved at han har 5 drenge fordelt på alderen (64, 60, 12, 10, 8). Vi betaler 60 dollars om dagen, dette inkludere et kæmpe værelse med havudsigt, 3 måltider mad om dagen (vi spiser så vi er lige ved at revne). Det er lækkert at få serveret traditionelt vietnamesisk mad og ikke mindst at det kommer i den rigtige rækkefølge. Her et par eksempler på middagsmåltider (Grøntsagssuppe, tomatsalat, flutes, ris, gryderet med fyldte blæksprutter og til sidst frugt) eller (Tomatsalat, flutes, kartoffelmos med gulerødder og stegt kylling og til sidst vandmelon).

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk