Rejsedagbog, 16/5-24/5 - RejseUniverset

16/5-24/5

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Turen til USA'.

DagbogInfo

Visninger 2122 gange
Opdateret 2010-05-25 04:48:47
Dagbogsindlæg 9. ud af 9 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Turen til USA Tilføj kommentar
Forrige dagbogsindlæg: '12/5-15/5 Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2010-04-25
Hjemkomstdato 2010-05-28
Profil USA
Læs rejsebeskrivelsen: 'Turen til USA' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: 16/5-24/5

Søndag den 16/5:

Tidligt op og på heldagstur med bus. Vi var lidt før inde ved bussen så vi gik en tur op mod det hvide hus. Og lige på det tidspunkt skulle Obamas kone ud at køre. Så vi fik set alt omkring sikkerhed snigskytter på taget, politi over alt tjekkede bilerne som holdt i nærheden. Der gik en rum tid og så lige pludselig kom de med fuld udrykning med skytter i bilerne som lå og skiftede vejbane. Lige forbi os cool. Så kom bussen med guide hvor vi kørte rundt til det hvide hus, capitall hill,de forskellge krigs monumenter, sejltur på Potomac floden. Sidst på eftermiddagen efter endt tur besluttede vi at køre mod Niagara falls. Kørte til Williamport hvor vi overnattet på et motorvejshotel. Opdaget der var pool så i med os kl 22.

Mandag den 17/5:

Stod op dømt køredag. Meget smuk tur kørte langs floden med Canada over på den anden side. Fik hotel lige ved Niagara falls. Om aftenen kørte vi ud for at spise men men bukserne holdt ej ... Thomas dine bukser er revnet. Total griner.

Tirsdag den 18/5:

Gik ned til vandfaldene hvor vi tog på en bådtur, hvor man sejlede helt hen til faldene. Gud hvor vi blev våde. Det er verdens næst største fald 52 m. højt. De hedder Americana og horseshoe som er over til Canadasiden. Gik i gennem souvenir butikken og der fandt Xenia sin gave til Arne. En ting hun har ledt efter på hele turen. Efter turen gik vi tur over på en ø, meget smuk idyliske og lyden af vand og fugle. Tog på en lille shoppetur.

Onsdag den 19/5:

Køredag 10 timer til Atlantac city. Hotel og casino by. Tøsserne var fantastiske. Det var et vildt lyshav vi ankom til. Skulle fnde et hotel. Valgt faldt på Atlantic palaza; 22 sal lige ud til stranden det rene de luksus.  Selma var helt oppe at ringe mente vi boede som dronningen. Det var det hele værd.

Torsdag den 20/5:

Spiste dounots til morgenmad det var lige noget for tøsserne. Selma lavede lektier. Ved middagstid gik vi en lang tur på strandpromonaden,  hvor der var gang i den med musik og butikker. Gik ned til stranden og lagde os. Det blev kun til soppe og samle muslingsskaller vandet var meget koldt. Reste af dagen slappede vi.

Fredag den 21/5:

Dejlig løbetur på stranden. Tjekkede ud og gik på stranden til om eftermiddagen. Hvor vi kørte ind på et hotel med pool da Xenia er blevet en lille vandhund. Og det ville være sidste gang inden vi skal hjem. Så vi badede i flere timer havde mormor hænder bagefter.  

lørdag den 22/5:

Tidligt op og køre mod New York. Fremme ved middagstid hallojuja for gps. Pakkede ud af bilen. Vi tøsser blev i forhallen på hotelet og Thomas kørte hen med bilen. Tjekke ind og minsandten der var pool på taget. Vi gik ud for at opleve NY vildt cool har aldrig set noget så ....har ikke ord. Tøsserne gik i koma over alle de limosiner så nu tæller de dem før var det skolebusser. Vi gik en tur i central park som ligger tæt på vores hotel. Fandt et super sted at spise med friske madvare lavet helt fra bunden.

Søndag den 23/5:

Fandt hurtigt ud af, at til fods kunne vi ikke nå at se så meget. Så vi købte billetter til sightsigtningsbus med guide de næst 4 dage. Stod af nede ved Battery park hvor vi sejlede ud til friheds gudinden. Hvorefter vi igen stod på bussen. Lige hjem og slappe den 1 ½ t. Og så ind i den største toy´s a us(Xenia helt oppe at køre) og M&M shoppen.

Mandag den 24/5:

Thomas op efter morgenbrød. Derefter gik vi ned og lejede cykler i 3 timer. Xenia på en vedhængt cykle på min. Cyklede over i Central Park som er ca 5 km rundt. Lige hjem og slappe ca 1 time og så afsted til Soho, for at shoppe. Gik og gik. Fik et burgersted anbefaldt men brugt en del tid med at finde, fandt det aldrig, men fandt et andet; super. Tog metroen hjem godt trætte.

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk