Rejsedagbog, 6/5-9/5 - RejseUniverset

6/5-9/5

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Turen til USA'.

DagbogInfo

Visninger 2031 gange
Opdateret 2010-05-09 17:38:41
Dagbogsindlæg 6. ud af 9 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Turen til USA Tilføj kommentar
Næste dagbogsindlæg: '10/5-11/5' Næste
Forrige dagbogsindlæg: '5/5 Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2010-04-25
Hjemkomstdato 2010-05-28
Profil USA
Læs rejsebeskrivelsen: 'Turen til USA' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: 6/5-9/5

Torsdag den 6/5:

Korte til EPOT hele dagen som omhandlede verden. Vi var bla. ude at svave over isbjerge vildt flippet lavet, test kore biler, finde nemo, rumskib, 3D film om storm. Omraadet var lavet omkring en so hvor man havde lavet forskellige lande som man sa gik igennem bla. norge, tyskland, kina, italien, japan og fik deres historie. Idag huskede vi madpakkerne men maatte tilbage efter kameraet gudske lov thomas der havde pakket. Dejligt vejr overskyet med lidt regn.

Fredag den 7/5:

Havde en dag tilbage til diseny. Tosser kunne valge hvad de gerne ville se igen. De valgte MAGIC KINGDOM. Vi tog afsted og stod ved indgangen men billetterne virkede ikke. Th. i aktion fat i forhandlerne som selvfolgelig var en fusker. Men det er jo en supermand af en mand jeg har saa han fik den del af pengene igen. Og ja vi fik klaret den med tosser de var faktisk matte af disney. Saa det blev en pooldag sammen med familien aarhus. Om aftenen shoppe vi lige lidt og jo jeg fik lobesko til under halv pris.

Lordag den 8/5:

Saa kom dagen hvor vi skulle for lade vores lejlighed efter 8 dage. Der skulles pakkes og det var blevet til noget mere end da vi ankom. Tosserne og thomas gik til poolen for at sige farvel til aarhus. Ved middags tid tjekkede vi ud og korte mod KENNEDY SPACE center. Thomas gladede sig som et lille barn. Vi tosser bakkede op. Tror det er mere en drengting, men han fik da Xenia med paa den. Efter et par timer gik turen videre til Jacksonville. Det er utrolig saa lige veje som ud i ingenting. Vi ankom ved 20 tiden til et dejligt varelse med vand paa gulvet som Xenia selvfolge fandt ud af. Fik hurtigt et andet.

Sondag den 9/5:

MORSDAG op at trane. Ned til dejlig morgenmad og ringe, skrive, tjekke mails. Selma skriver til skolen. Vi slapper den ved pool og strand 26* med en let brisse. Xenia kastede sig ud i bølgerne hvor Selma er strandligger. Til aften havde Thomas fundet et susich buffe sted har aldrig set så store flotte forskellige stykker før. Efter godt mætte var der dømt aften gåtur på stranden.

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk