Rejsedagbog, 1/5-4/5 - RejseUniverset

1/5-4/5

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Turen til USA'.

DagbogInfo

Visninger 2078 gange
Opdateret 2010-05-05 02:06:22
Dagbogsindlæg 4. ud af 9 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Turen til USA Tilføj kommentar
Næste dagbogsindlæg: '5/5' Næste
Forrige dagbogsindlæg: '29/4- 30/4 Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2010-04-25
Hjemkomstdato 2010-05-28
Profil USA
Læs rejsebeskrivelsen: 'Turen til USA' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: 1/5-4/5

Lørdag den 1/5:

Den store shoppetur troede vi men men det gik helt galt pga vi ikke kunne finde rundt. Så tilbage og planlægge ved poolen, hvor vi mødte familien fra Aarhus med en på Xenias aldre og en dreng på 3. Ungerne fik leget og vi fik en god snak. Manden(jimmy)  er amerikaner så vi fik nogle gode ideer/steder at vide. Om aftenen fandt vi det mest flippet shoppe sted med kæmpe nike, converse, clinic, forretninger  osv til ingen penge. Først hjemme efter midnat.

Søndag den 2/5:

God start fitness..Tjekkede mails dejligt nyt hjemmefra. Skrive lidt og Selma fik lavet noget matematik. Meget varm dag 35* så ´det blev til pool leg med Aahusungerne, Og lidt voksen snak. Hentede pizza meget billigere end selv at lave mad. Vildt med alt det mad over alt. Selv når man er ude at spise får de boxe ind så de kan ta mad med hjem. De ruller jo rundt. 

Mandag den 3/5:

Sov længe. Shop again en masse dejlige ting bla. nike. Selma mener hun aldrig får noget... dårlige forældre. Tjekke mail nyt hjemmefra far på forsiden som superstar SÅDAN. Godt gået, håber det giver bonus. En tur til poolen snak med fam. Aarhus. Sendte mænderne afsted for at skaffe billige billedter til Disney. Imens ku´vi kvinder jo lige tale shoppesteder og det offentlige. Hun er sygpl. på skejby. Meget varm dag 35*.

Tirsdag den 4/5:

Stod tidligt op. Tøsserne helt oppe at køre. Turen gik til animal kingdom. En meget god dag. Vi tøsser skulle op i den mest omtalte rusjebane himalaya ekspressen, Thomas tøsedreng blev nede, og tak hvor var den vild. Vi så en masse dyr hvor vi kørte rundt i junglen, Så 3d film og var til musical; The lion king. Sidst på dagen vendte vi meget varme og trætte hjem. Kølte af i poolen og noget at spise og så i seng.( Xenia er blevet en lille vand hund svømmer rundt hele tiden). Så vi er klar til en ny tur i morgen.           

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk