Rejsedagbog, Familiemail 1 uge 15 - RejseUniverset

Familiemail 1 uge 15

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen'.

DagbogInfo

Visninger 2043 gange
Opdateret 2004-04-19 17:14:55
Dagbogsindlæg 6. ud af 22 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (1 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Familemail 3 uge 17 og 18' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Fisketur mv uge 16 Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2004-03-28
Hjemkomstdato 2005-03-31
Profil Allan
Læs rejsebeskrivelsen: 'Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Familiemail 1 uge 15

I faar lige en lille hilsen her fra USA, jeg ved ikke hvor langt Henning er kommet med at installere min dagbog paa rejseuniverset, der vil I ogsaa kunne se nogle billeder fra min arbejdsplads og hjem. Lige nu sidder jeg ude paa altanen og skriver til jer, vi har vel 20 grader, og jeg nyder aftensolen paa altanen, det er bare helt perfekt. Sanne du vil nok undre dig over at jeg skrev tidligere paa dagen at det var koldt over, men temperaturerne kan svinge meget paa en dag, jeg vil tro at der I morges var omkring frysepunktet, og nu sidder jeg i boksershorts og t-shirt paa altanen. Meget underligt I fht. danske forhold.

Lejligheden er fin, meget stor af en tovaerelses, jeg har vel ca. en halv times koersel til arbejde paa motorvejen. Det gaar fint med at koere herover, og bilen ja den er kanon fed at koere rundt i. Men jeg maa da indroemme, at jeg er faret vild nogle gange og uden et kort, ville jeg have haft serioese problemer, der er simpelthen saa mange veje mv., man har jo ikke fortorv og cykelstier, alt koerer man til. Der er dog nogle ting man skal vaere opmaerksom paa herover I trafikken, der koerer sindssygt mange lastbiler (de er ikke smaa) paa motorvejene, og de overhaler konstant inden og uden om. Saa jeg er glad for at det ikke er en "pisseoese" af en dansk bil, som jeg koerer rundt i. I USA maa man godt dreje til hoejre selvom der er roedt. Folk overholder som regel hastighedsregnlerne, da der er meget politi paa gaden.

Lidt om arbejdet, arbejdspladsen ligger I nogle ret flotte omgivelser, det kan i se af de billeder som jeg har sendt til Henning. Kollegaerne virker ret flinke, og jeg mener at kunne huske, at jeg paa fredag sammen med nogle kollegaer skal ud og se min foerste baseball kamp, saa maa vi haabe at vejret er med os. Vi har jo kun fredag fri, og saa har vi ekstraordinaert faaet mandag, overvejer maaske at tage paa arbejde alligevel, saa har jeg denne dag, til naar I kommer over og besoeger mig. Har haft meget sjov med at faa aabnet en bankkonto, da jeg ikke havde et CPR-nummer, det lykkedes, men kan stadig ikke faa loen foer jeg har faaet mit CPR-nummer, og det kan godt tage en maaned. I USA er man 14 dages loennet, saa det er lidt irriterende.

I aften vil jeg tage ud og handle et indkoebscenter stoerre end Bilka, saa det skal nok blive sjovt og finde en liter maelk, og lidt smoer. I maa have allesammen have en god paaske, og det vil jeg saa ogsaa forsoege paa amerikansk maner. Sanne kommer jo over og besoeger mig til maj (mere eksakt den 20. maj), saa hvis der er noget som I meget gerne vil have at Sanne tager med hjem (det haaber jeg vi kan faa dig til Sanne), saa kan I nok aftale det med hende (taenker specielt pa John og hans fiskeklinger).

Jeg vil slutte her med oensket om en god paaske.

Ps. billedet er tager fra min altan, og bilen til venstre i billedet er min.

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk