Rejsedagbog, Disneyland mv. - RejseUniverset

Disneyland mv.

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Den store rejse'.

DagbogInfo

Visninger 2042 gange
Opdateret 2008-12-11 08:13:53
Dagbogsindlæg 2. ud af 37 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Den store rejse Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (10 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Så kom vi til New Zealand' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Disneyland mv. Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2008-12-02
Hjemkomstdato 2009-03-27
Profil Den store rejse
Læs rejsebeskrivelsen: 'Den store rejse' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Disneyland mv.

Vi har allerede set en masse. Disenyland er blevet travet tyndt i 3 dage og ialt 30 timer. Det har været spændende. Merle er blevet krammet af Pluto og af Chip (eller var det Chap!), og hun så imens ret lykkelig ud :O) Men ellers har hun taget det ret cool. Disneyland slår ikke Tivoli, Djurs Sommerland eller Bonbonland. Det er måske lidt overraskende, men det gør det på den anden side meget nemmere at indfri ønskerne i fremtiden!

Vi har også været i San Diego, hvor vi bla. havde en god oplevelse i Sea World. Vi så 4 forskellige shows med dresserede spækhuggere og delfiner (imponerende), søløver, oddere, hunde mv. Vi har kigget på pukkelhvaler og været en rudesbredde fra at kæle med en isbjørnehan (UHA). I San Diego Zoo fik vi et super billede af Merle ved siden af en flodhests rumpe! Jo, vi oplever en masse! I morgen skal vi i Universal Studio.

Vi har i dag indkvarteret os på et rigtig dejligt hotel i Santa Monica, og vi bor på 16. etage med en pragtfuld udsigt over Stillehavet og Hollywood. Vi har også været heldige med vejret. Sol næsten hver dag. Vi har dog haft bukser på, men t-shirt og trøjen på stand by, når vi har været i skyggen. Men dejligt at bliver varmet af solen .

Herovre bruger de aircondition alle steder inden døre. Det er koldt! Måske derfor kombineret med jetlag gjorde, at jeg (Monica) blev forkølet med feber og hovedpine 2. dag i Disneyland. Det varede i 3 dage, men jeg havde det nogenlunde på panodiler. I går blev det desværre Theos tur. I dag har været slem for ham - feber og pyldret. Her til aften fik han det dog bedre, så vi håber, vi alle kan deltage i morgendagens program.

Programmet har været lidt hektisk, måske også pga. jetlag og sygdom. I hvert fald synes vi alle, at vi har rejst til mange hoteller. Theo har heller ikke været alt for begejstret, når vi er kommet til et nyt hotel. Til gengæld er det al besværet værd at have hans lift med. For han laver rare lyde, når han lægges deri, og han falder gerne i søvn selv i sin lift. Jeg tror, vi alle glæder os til at få mere faste rammer i autocamperen, når vi kommer til NZ.

Vi tænker på jer alle derhjemme, og håber I alle har det godt

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk