Rejsedagbog, Bryce Canyon - Lake Powell - Grand Canyon National Park - Flagstaff - RejseUniverset

Bryce Canyon - Lake Powell - Grand Canyon National Park - Flagstaff

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'West Coast Aloha med Henrik og Malene'.

DagbogInfo

Visninger 2080 gange
Opdateret 2008-10-17 20:16:18
Dagbogsindlæg 7. ud af 15 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: West Coast Aloha med Henrik og Malene Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (2 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Flagstaff - Oak Creek Canyon - Sedona - Seligman/Route 66 - Laughlin' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Las Vegas - Zion National Park - Bryce Canyon National Park Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2008-09-04
Hjemkomstdato 2008-09-20
Profil Icemouse
Læs rejsebeskrivelsen: 'West Coast Aloha med Henrik og Malene' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Bryce Canyon - Lake Powell - Grand Canyon National Park - Flagstaff

Denne morgen fik vi os lidt af en overraskelse.. Vi havde i ført os shorts og t-shirts, som vi havde gjort de tidligere dage.. Da vi så kom udenfor skulle det vise sig der kun var 6 C... fy for søren det var koldt! Det var første gang på turen, hvor det var skønnere at være inden for!

Efter morgenmaden kørte vi mod Flagstaff.. Dagens første stop var Glen Canyon. Lake Powell udspringer fra Glen Canyon. Her byggede man en dæmning, så man kunne styre vandet fra Colorado River, og herved lavede man kunstigt floden Lake Powell.

Efter stoppet ved Glen Canyon blev nogen af os sat af ved flyvepladsen. Vi havde bestilt en flytur fra Glen Canyon til Grand Canyon via Monument Valley.

Turen startede godt, og som det kan ses på billederne ovenover, så ser vi begge meget glade og spændte ud. Dette billede skulle dog hurtigt vise sig at ændres.. Der var vildt mange lufthuller, og til forskel fra en rutchebane, så sluttede første del af turen først efter en halv time. Malene var nødt til at ofre sig, mens Henrik bare sad og holdte øje med at hun ikke smed posen over på ham!   Endelig landede vi.. Vi skulle på biltur rundt og se Monument Valley. Vi fik serveret en lille madpakke, men Malene sagde pænt nej tak. Hendes frokost var blevet fordøjet nok!

Når man kørte rundt i Monument Valley, så følte man at man var med i en westernfilm, og det var heller ikke helt uden grund. Der er nemlig flere westerns der er blevet optaget her.

Efter turen rundt i Monument Valley, skulle vi atter på vingerne. Denne tur varede en time. Den var dog knap så fyldt med lufthuller, så ingen doggybag til Malene. Turen her gik til Grand Canyon.. Henrik synes det var en fantastisk flyvetur, men Malene synes kun det var de første 10 minutter af turen der var god!

Efter vi landede blev vi kørt til Grand Canyon, hvor vi stødte til resten af gruppen. Vi så solnedgangen i Grand Canyon.. Det var dog ikke så flot som forventet.

læg mærke til den idiot der er kravlet ud på klippen nede i venstre hjørne.. Det var helt sikkert hvis han faldt ud over kanten, så blev han ikke samlet op foreløbigt!

Herefter gik turen mod Flagstaff hvor vi skulle sove.

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk