Rejsedagbog, Vandretur v. Bad Säckingen d. 13 maj 2007 (26) - RejseUniverset

Vandretur v. Bad Säckingen d. 13 maj 2007 (26)

Denne rejsedagbog foregår i Tyskland og er en del af rejsen 'Allan og Sanne i Schweiz'.

DagbogInfo

Visninger 1211 gange
Opdateret 2007-06-01 17:14:10
Dagbogsindlæg 25. ud af 41 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Allan og Sanne i Schweiz Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (18 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Kr. Himmelfartsferie d. 17-20. maj 2007 (27)' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Weekender til Alsace i april – 22. og 29. april (25) Forrige
Tyskland

RejseInfo

Afrejsedato 2006-04-01
Hjemkomstdato 2008-02-01
Profil slaursen76
Læs rejsebeskrivelsen: 'Allan og Sanne i Schweiz' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Vandretur v. Bad Säckingen d. 13 maj 2007 (26)

Basel ligger meget tæt på bjergene, både i Schweiz, Frankrig men også i Tyskland. I Tyskland ligger de nærmeste bjerge i Südschwarzwald. Denne bjergkæde strækker sig nord på i Tyskland, fra Bad Säckingen v. Rhinen i syd til Durlacher Turmberg i nord og er 166 km lang. Det højeste bjerg er Feldberg med 1493 m. Südschwarzwald er den varmeste region i tyskland.

 

Jeg havde været en kort smut i Danmark og besøge familien og var lige ankommet til Basel med tog d. 13 maj om formiddagen. Vi trængte til frisk luft og blev enige om at gå en lille tur i Südschwarzwald, der som sagt ligger tæt på Basel (Den lille tur blev hurtig til 3 timer :0)   ). Vi bestemte os for området ved Bad Säckingen, som jeg kender fra gymnasietiden, da jeg sammen med min søster i en sommerferie for en kort tid arbejdede der på en restaurant, der lå ved bjergsøen i Bad Säckingen. Så derfor vidste jeg, at området er meget flot.

 

Vi startede turen med at køre til bjergsøen, der ligger oven for Bad Säckingen. Bad Säckingen er for øvrigt en kurby, hvor mange bl.a. tyskere tager hen på kurophold for at blive helbredet for forskellige sygdomme. Der findes 2 Natrium-klorid-sundhedskilder i Bad Säckingen, som er videnskabeligt anerkendt som helbredende. Disse kilder er blevet benyttet i over 1000 år og kilden kommer fra 200 m. dybde under jorden.

 

Vi startede turen med at gå opad langs en lille flod igennem dalen Schöpfebachtal.

 

Her ses et billede af åen, der havde masser af små vandfald:

 

 

 

 

Efter halvanden times tid krydsede vi igennem en skov, hvor vi gik på nogle skovveje. Efter et stykke tid var der en utrolig flot udsigt udover Rhinen og Hochrheintal og den schweiziske jura.

 

Her er udsigten herfra:

 

 

 

Vi havde ikke fået frokost, og da vi kom forbi et lille Gasthaus, der lå på ruten, blev vi enige om at spise sen frokost her. Her var der en lige så flot udsigt ud over Rhinen.

 

Da vi næsten var kommet tilbage til bjergsøen så vi, at der lå en dyrehave med rådyr. Disse rådyr var meget tamme og kom helt hen til hegnet for at se om vi havde noget med til dem.

 

Her var floden/åen mere rolig, men også meget idyllisk:

 

 

 

 

Så nåede vi til bjergsøen, der også er meget idyllisk. Her kan man leje cykelbåde og robåde. Der var også flere, der fiskede langs bredden. Jeg var meget spændt på at se restauranten igen, og den havde ikke forandret sig ret meget på de sidste 12 år.

 

Her er der udsigt til Restauranten:

 

 

 

Her står Allan foran søen med udsigt til en bjergtop:

 

 

 

Inden vi vendte snuden mod Basel, gik vi lige en rundtur rundt om søen. Der var rigtig mange mennesker heroppe på sådan en dejlig forårsdag, og restauranten var også fuld af gæster, der nød solen udenfor på terrassen.

 

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk