Rejsedagbog, Brasilianske hyggestunder - Porto Alegre, Bombinhas og Sao Paulo. - RejseUniverset

Brasilianske hyggestunder - Porto Alegre, Bombinhas og Sao Paulo.

Denne rejsedagbog foregår i Brasilien og er en del af rejsen 'Marianne & Axel på Verdensomrejse'.

DagbogInfo

Visninger 1183 gange
Opdateret 2006-04-11 05:06:28
Dagbogsindlæg 26. ud af 33 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Marianne & Axel på Verdensomrejse Tilføj kommentar
Næste dagbogsindlæg: 'Rio de Janeiro og farvel til Brasilien' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Iguazu vandfaldet - farvel til Argentina, hej til Brasilien og shoppingtur til Paraguay. Forrige
Brasilien

RejseInfo

Afrejsedato 2005-10-25
Hjemkomstdato 2006-05-31
Profil sulen
Læs rejsebeskrivelsen: 'Marianne & Axel på Verdensomrejse' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Brasilianske hyggestunder - Porto Alegre, Bombinhas og Sao Paulo.

Vi tog en natbus fra Foz do Iguacu til Porto Alegre, og maatte straks erkende, at man ikke faar helt saa meget for sine penge paa busserne i Brasilien som vi gjorde i Argentina. Forfriskningerne, maden og filmunderholdningen var nu en saga blot, men frem kom vi da.

Porto Alegre var paa vores rute fordi Mariannes faetter Peter bor der med sin dejlige familie: Rosa (kone) og boernene Claudia og Victor. Peter samlede os op paa busstationen og satte os af hjemme hos ham, hvorefter vi kunne slappe lidt af inden vi blev introduceret til resten af familien, der i den grad tog vores hjerter med storm... ;-)   (fortsaettes...)

 

Vi havde begge gaaet og sukket efter en god strand at slappe af paa laenge, saa vi var fast besluttet paa at finde os et dejligt sted at slappe af paa staten Santa Catarinas smukke kystlinie. Peter havde faaet byen Bombinhas (ca. 60 km nord paa provinshovedstaden Florionopolis) anbefalet af en ven, der holder af at snorkle og dykke, saa det loed lige som vores sted, og vi toeffede derhen. Dykning blev det ikke til, men vi fik da slappet af paa stranden i et par dage (forsaettes...)

 

Paa dagen med det smukkeste mest perfekte strandvejr vi naaede at opleve i Bombinhas skulle vi selvfoelgelig videre til metropolen Sao Paulo (16 millioner indb.), hvor vi havde et haenge parti mht. generhvervelse af alle de flybilletter vi fik stjaalet i Buenos Aires. Efter et par dage med primaert overskyet himmel og en del regn foelte vi det lidt som en haan, at vejret skulle blive saa godt den dag vi skulle afsted... :-(

Et hyggeligt brasiliansk-amerikansk par fra Sao Paulo (Eduardo og Bobbie), som vi havde moedt i Pucon (Chile) havde inviteret os til at besoege dem i Sao Paulo, og den invitation accepterede vi gladeligt.  (forsaettes...)

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk