Rejsedagbog, Peru - Lima - RejseUniverset

Peru - Lima

Her kan du læse rejsebeskrivelsen for rejsen 'Peru - Lima', og se alle rejsedagbøgerne.

Rejsedagbøger

Titel Tilføjet Land
VisEn dag i Lima 2017-02-27 17:50:26 Peru

RejseInfo

Afrejsedato0000-00-00
Hjemkomstdato0000-00-00
Opdateret den 2017-02-27 17:50:262017-02-27 17:50:26
Antal1 indlæg i dagbogen
Visninger2234 gange siden 15.8.08
Se brugerens profilOhdamson
Tilføj kommentar' Tilføj kommentar

Del med andre

Rejsebeskrivelse

Hej alle!

 

Mit navn er Daniel og jeg har de sidste 20 måneder rejst Thailand tyndt. Så hvis I skal have nogle tips til Thailands afkroge kan i bare spørge mig :) Jeg har nydt hver eneste dag i dette smukke land. Man laver godt, thaierne er ifølge mig et af verdens mest venlige folkefærd og kulturen er rig og favnende. Men alt må jo komme til en ende - og nu er det tid til at bevæge mig videre i verden.

En rejsekammerat jeg mødte i Thailand har skaffet os jobs på en farm i Peru de næste 2 måneder. Så ja, nu skal der tjenes lidt penge igen! Men først skal der opleves en par ugers tid :)

 

Nu er turen gået videre til Peru. Jeg landede i Lima i går ved middagstid og derefter begik jeg mig ud i byen. Som de fleste andre backpackere sværger jeg til, at man skal tage ud og møde og opleve befolkningen der hvor de er. Netop det skal jeg dog bruge det næste stykke tid på når jeg skal arbejde, hvorfor jeg for en sjælden gangs skyld ville forsøge mig med at se lidt nærmere på den Peruvianske hovedstad. Og måske få købt mig noget nyt tøj – det er længe siden jeg har investeret i det! Min mor ville være flov over mig. 

 

Imorges drog jeg derfor med kødranden af turister mod byens midte. Selvom det er en stor og larmende hovedstad kan man med det samme mærke, at den har mere sjæl på grund af dens historie og rige kultur. Derudover overraskede det mig meget at byen var så ren, som den er. Første fællestræk mellem asiater og sydamerikanere – offentlig renlighed!

På et tidspunkt forvildede jeg mig ind i et kæmpe shoppingcenter kaldet Larcomar. Centeret tilbyder et bredt udvalg af både dyre og mainstream butikker. Efter en tur i den forkerte afdeling, hvor jeg til gengæld blev mindet om mit ophav da jeg så en stand fra danske Malene Birger, endte jeg til sidst i den mere betalelige afdeling. Jeg slap med livet i behold hjem gennem menneskemængden med to par nye short, nye klipklappere og 3 t-shirts. Mor ville have været stolt!

Jeg fik ganske vist ikke set eller oplevet så mage ting i dag, men glæder mig til for alvor at tage hul på byen i morgen. C ya!                                                   

 

 

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk